NL CD Perserij Belgie UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

Mogelijkheden & Tips CD Fabriek


Tip 1 CD Fabriek:
Maak ook gebruik van sociale media

Ook sociale media spelen tegenwoordig een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Facebook en YouTube. Via deze media bereik je snel heel veel mensen op een relatief goedkope manier. Heb je een muziekclip gemaakt? Plaats die dan altijd op YouTube. En maak ook altijd een fysiek product, zoals een cd of een dvd met een officiële barcode. Zorg ervoor dat je je product aanmeldt bij de GFK Charts anders kom je nooit in de hitlijsten terecht. Je cd is dan voor niemand bekend en de verkopen en downloads tellen dan niet mee voor een notering. Wij kunnen je op dit gebied uitstekend informeren. Dus bel met 0495-564145 of mail naar info@cdfabriek.nl.

Ontdek de mogelijkheden van een cd persen bij de CD Fabriek

Zoals je ziet, gebeurt er een heleboel in onze cd perserij. Ontdek de mogelijkheden van onze distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s bij de CD Fabriek. Ook het aanmelden op de juiste platformen kunnen wij voor je regelen. Misschien ben je dichter bij een hit dan je denkt. Wij adviseren je graag en hebben leuke tips. Zoals bijvoorbeeld onze cd & dvd webshop. Kies ook voor de cd perserij met de laagste prijzen en de allerbeste service. En waar alles in eigen huis wordt geproduceerd. Cd persen, offset drukwerk, machine glasmastering, het maken van de premaster, distributie, promotie en het aanmelden bij de verschillende download portals: het wordt hier allemaal voor je verzorgd. Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel dan telefoonnummer 0495-564145 of stuur ons via Whatsapp een bericht op 06-22498565 (dat kan 7 dagen per week). Je kan natuurlijk ook altijd eerst even een kijkje nemen op www.musicgroup.nl/cd-fabriek.

Extra tip CD Fabriek!

Vraag naar de gratis barcode bij de CD Fabriek voor de verkoop bij Bol.com en iTunes en vraag je cadeau aan in verband met het 25-jarig bestaan van de CD Fabriek. 2018 is ons jubileumjaar en dat gaan we vieren met absoluut de laagste prijzen voor cd persen en dvd fabricage. Ook voor de kleinere oplages vanaf 50 stuks.

Volg de CD fabriek

CD Fabriek op facebook  CD Fabriek op twitter  CD Fabriek op linkedin  CD Fabriek op youtube  CD Fabriek op googleplus  CD Fabriek op soundcloud  CD Fabriek op snapchat  CD Fabriek mayspace  CD Fabriek op instagram