NL CD Perserij Belgie UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

CD als voordelig relatiegeschenk

De CD Fabriek gespecialiseerd in professionele relatiegeschenken in de vorm van een audio-cd welke voorzien wordt van uw eigen huisstijl.

Sedert 1999 biedt de CD Fabriek BV Nederland, de grootste CD producent van Nederland, de mogelijkheid om vooraf samengestelde CD's te voorzien van bedrijfs-huisstijlen.

Enkel andere voorbeelden voor een CD als relatiegeschenk:

cd relatiegeschenk   cd relatiegeschenk   cd relatiegeschenk

De CD Fabriek BV biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om uit onze catalogus van speciaal samengestelde audio-cd's, een of meerdere cd's te kiezen die vervolgens in de huisstijl van de opdrachtgever te worden gefabriceerd. Hierdoor kan op een eenvoudige en goedkope manier een professioneel relatiegeschenk worden gemaakt.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Laat het ons even weten. Op de contact-pagina vindt u al onze gegevens. Een e-mail stuurt u naar: sales@cdfabriek.nl

Volg de CD fabriek

CD Fabriek op facebook  CD Fabriek op twitter  CD Fabriek op linkedin  CD Fabriek op youtube  CD Fabriek op googleplus  CD Fabriek op soundcloud  CD Fabriek op snapchat  CD Fabriek mayspace  CD Fabriek op instagram