NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

CD Perserij

De CD perserij verzorgt uw complete CD persing met een eigen perserij die klinkt als een klok. De CD fabriek draagt zorg voor een goede mastering, grafisch ontwerp, en een complete begeleiding naar uw eindproduct. Ook voor de persing van uw DVD ,CD-ROM, Digital Business Cards. De CD fabriek maakt gebruik van een geavanceerde productielijn waardoor de kwaliteit van uw CD of DVD constant gegarandeerd blijft van een hoge kwaliteit.

asssasa

25 jaar ervaring bij de CD Perserij

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het persen van CD's en Dvd's en werken voor bekende artiesten, platenmaatschappijen bedrijven en artiestenbureaus. Onze Perserij is inmiddels uitgegroeid tot een allround multimedia bedrijf. De CD perserij is de ideale partner voor een geheel verzorgde CD productie.

De CD Fabriek heeft altijd de beste deals voor: CD Persen, CD Productie, CD Dupliceren & CD Verpakking.

Waarom is de CD Perserij zo voordelig?

De CD Fabriek is zo voordelig doordat wij in zeer grote hoeveelheden cd's & DVD's persen en op deze manier de kosten ook erg laag kunnen houden. De CD Fabriek is gevestigd in Nederland waardoor ook de kosten van de distributie en levering laag zijn.

De CD Fabriek is het adres voor de voordeligste CD Fabriek & DVD Fabriek!

CD Perserij kleine oplage

Heeft u een kleine oplage CD’s of DVD’s nodig (bijvoorbeeld minder dan 500 stuks), ook dan bent u bij de CD Perserij van de CD Fabriek aan het juiste adres. Een kleine oplage op spindel of in een luxe CD verpakking is bij ons al mogelijk vanaf 100 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bel voor meer info: T: 0497-645525 of stuur ons een e-mail met uw persoonlijke wensen.

Een cd persing promoten

De meest platenmaatschappijen hebben een eigen plugger (of radio promotor) in dienst. Wilt u zelf een muziekproduct in de markt zetten? Dan kunt u zo’n promotor zelf inhuren.  De verschillende dj’s in Nederland  hebben speciaal daarvoor een soort van spreekuur waar u met uw product terecht kunt. Deze dagen worden ook wel de zogenaamde pluggersdagen genoemd.

Al Jaren een betrouwbare partner in CD Persen

Door in zee te gaan met de CD Fabriek bent u verzekerd van een betrouwbare partner op het gebied van het persen van een CD of DVD en wij maken voor van uw productie waar u als artiest of bedrijf trots op zult zijn. Naast de productie van uw CD of DVD kunnen wij u tevens van dienst zijn om uw CD of DVD verder in de makt te zetten door het bijvoorbeeld succesvol te promoten en aan te bieden bij landelijke en regionale radiostations en als download op bijvoorbeeld iTunes of Spotify.

Door onze jaren ervaring maken wij van uw CD een Succes!

Ontdek de mogelijkheden van een cd persen bij de CD Fabriek
Er is dus heel veel mogelijk in onze cd perserij. Ontdek de mogelijkheden van onze distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s. Ook het aanmelden op de juiste platformen kunnen wij voor je regelen. Kies voor onze cd perserij en profiteer van de laagste prijzen en de allerbeste service. Cd persen, offset drukwerk, machine glasmastering, het maken van de premaster, distributie, promotie, cd laten printen en het aanmelden bij de verschillende download portals: het wordt hier allemaal voor je geregeld. Meer weten of al direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De nieuwste technieken voor het persen van een cd’s

Als u voor ons kiest bij het cd laten maken, dan hebben we (en u dus ook) de beschikking over de nieuwste technieken in onze ultramoderne cd perserij. Daar bevindt zich een geavanceerde productielijn waarmee we keer op keer de kwaliteit van uw cd kunnen garanderen. En professioneel wil niet altijd zeggen in grote oplages. Ook als u in een wat kleinere oplage cd’s wil laten maken, kunt u bij ons uitstekend terecht. Het is bij ons al mogelijk om professioneel een cd te laten maken vanaf een oplage van 50 stuks.