NL BE UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

de cd perserij verzorgt alles compleet!

De CD perserij verzorgt uw complete CD persing met een eigen perserij die klinkt als een klok. De CD Perserij draagt zorg voor een goede mastering, grafisch ontwerp, en een complete begeleiding naar uw eindproduct. Ook voor de persing van uw DVD ,CD-ROM, Digital Business Cards. De CD fabriek maakt gebruik van een geavanceerde productielijn waardoor de kwaliteit van uw CD of DVD constant gegarandeerd blijft van een hoge kwaliteit.

cd-perserij

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het persen van CD's en Dvd's en werken voor bekende artiesten, platenmaatschappijen bedrijven en artiestenbureaus.

De Perserij is inmiddels uitgegroeid tot een allround multimedia bedrijf. De CD perserij is de ideale partner voor een geheel verzorgde CD productie.

De CD Fabriek heeft altijd de beste deals voor:

•  CD Persen  •  CD Productie  •  CD Dupliceren  •  CD Verpakking

Waarom is de CD Perserij zo voordelig?

Omdat de CD Perserij in zeer grote hoeveelheden cd's persen & DVD's persen kunnen we de kosten zeer laag houden.
De CD Fabriek is het adres voor de voordeligste CD Perserij & DVD Perserij!

Al Jaren een betrouwbare partner in CD Persen

Door in zee te gaan met onze CD Perserij bent u verzekerd van een betrouwbare partner op het gebied van het persen van een CD of DVD en wij maken voor van uw productie waar u als artiest of bedrijf trots op zult zijn. Naast de productie van uw CD of DVD kunnen wij u tevens van dienst zijn om uw CD of DVD verder in de makt te zetten door het bijvoorbeeld succesvol te promoten en aan te bieden bij landelijke en regionale radiostations en als download op bijvoorbeeld iTunes of Spotify.

De CD Perserij maakt van uw CD een Succes!

Een cd persing promoten

De meest platenmaatschappijen hebben een eigen plugger (of radio promotor) in dienst. Wilt u zelf een muziekproduct in de markt zetten? Dan kunt u zo’n promotor zelf inhuren. Wat ook een optie is, is om zelf uw product te gaan pluggen. De verschillende dj’s in Nederland  hebben speciaal daarvoor een soort van spreekuur waar u met uw product terecht kunt. Deze dagen worden ook wel de zogenaamde pluggersdagen genoemd.

Volg de CD fabriek

facebook  twitter  linkedin  youtube  googleplus  soundcloud  mayspace  instagram