NL CD Perserij Belgie UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

DVD Duplicatie bij de cd fabriek

Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD duplicatie te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij de CD-DVD Fabriek terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina.

dvd-duplicatie

Naast de productie van de DVD besteedt de CD-DVD Fabriek veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

U kunt gebruik maken van de mastering service van de DVD Fabriek om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen.  Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.

Prijslijst DVD duplicatie op aanvraag via sales@cdfabriek.nl

Ook verkrijgbaar:
Blanco DVD-R met opdruk
Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-r toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direct wijzigingen op uw DVD-r's door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!

Volg de CD fabriek

CD Fabriek op facebook  CD Fabriek op twitter  CD Fabriek op linkedin  CD Fabriek op youtube  CD Fabriek op googleplus  CD Fabriek op soundcloud  CD Fabriek op snapchat  CD Fabriek mayspace  CD Fabriek op instagram