NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

DVD Duplicatie bij de cd fabriek

Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD duplicatie te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij de CD-DVD Fabriek terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina.

dvd-duplicatie

Naast de productie van de DVD besteedt de CD-DVD Fabriek veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

U kunt gebruik maken van de mastering service van de DVD Fabriek om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen.  Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.

Prijslijst DVD duplicatie op aanvraag via sales@cdfabriek.nl

Ook verkrijgbaar:
Blanco DVD-R met opdruk
Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-r toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direct wijzigingen op uw DVD-r's door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!