NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

CD Persen bij de CD Fabriek

Heeft u een cd productie voor een persing van meer dan 100 stuks? Laat uw cd dan persen bij de CD Fabriek. In drie eenvoudige stappen is alles geregeld. U vraagt allereerst een offerte aan. Als deze akkoord is gaan wij aan de slag om uw cd te persen. Vervolgens leveren we uw cd’s uiterst snel uit. Als het om kleine oplages gaat, zijn we in staat om al binnen 24 uur te leveren. Inclusief glasmaster en drukwerk!

CD Persen bij de CD Fabriek

Daarom kiest u voor cd persen bij de CD Fabriek

U kunt bij de CD Fabriek terecht voor nagenoeg alles op het gebied van digitale media. We beschikken over een eigen cd perserij waar we de complete persing van elk soort cd of dvd kunnen verzorgen. Bij het cd persen maken we gebruik van de allernieuwste technieken en de meest moderne machines. Onze geavanceerde productielijn garandeert keer op keer topkwaliteit voor uw cd productie. Heeft u een specifieke opdracht die om meer vraagt dan een standaard levering? Vraag dan online en vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk op het gebied van cd persen!

Professionals met veel ervaring in cd persen

We houden ons al meer dan 25 jaar bezig met cd persen en werken regelmatig voor bekende artiesten, platenmaatschappijen en artiestenbureaus. We kunnen de kosten daarbij altijd zeer laag houden. Maar onze service gaat veel verder dan het cd persen alleen. We kunnen u ook op allerlei andere vlakken van dienst zijn. U moet dan denken aan bijvoorbeeld de aanmelding bij Stemra of het succesvol promoten van uw cd productie.

Heeft u behoefte aan meer informatie over cd persen door CD Fabriek of wilt u ons direct al inschakelen voor uw project? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Zorg dat je muziek te downloaden is

Wat ook heel belangrijk is, is dat je muziek te downloaden is bij de bekende downloadportals. Wij kunnen je op dit gebied uitstekend adviseren. Want:

  • Hoe doe je dat?
  • Hoe zit het met de royalty-afrekening?
  • Welke sites zijn betrouwbaar?
  • Hoe kom ik in de hitlijsten als mijn cd verkocht is?
  • Waar moet ik me aanmelden?
  • En hoe kom ik aan een BARCODE?

Voordelig CD persen

Een eigen CD Persen was nog nooit zo goedkoop, de CD Fabriek bestaat al ruim 25 jaar en nu is het persen van uw CD dus extra voordelig! Voor het persen van een eigen CD kunt u bij ons al terecht bij een oplage vanaf 500 stuks en wij beschikken reeds over jarenlange ervaring op het gebied van CD & DVD Persen.

Onze geavanceerde CD Perserij werkt enkel en alleen met de allerbeste apparatuur om van uw CD persing een groot succes te maken De CD Perserij is inmiddels uitgegroeid tot een allround multimedia bedrijf. De perserij is dus de ideale partner voor een geheel verzorgde persing.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het persen van een eigen CD, Klik hier voor uw offerte cd persen

Uw CD’s persen in de beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Het is goedkoop cd persen bij de cd fabriek, wij bieden een compleet pakket voor de laagste prijs Incl. een barcode en tips voor de top en een overzicht van de beste legal download site’s. Uw cd productie voor de Goedkoopste prijs

De CD Fabriek maakt van uw idee een hit !!!

Benieuwd ?  info@cdfabriek.nl

Of bel ons voor een advies op maat - Tel: 0497-645525