NL CD Perserij Belgie UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

Levering cd & dvd productie

CD-DVD Overeenkomst en orderbevestiging:

Indien u de stemra-aanvraag door ons heeft laten verzorgen en het duidelijk is welke CD-DVD uitvoering u wenst, zullen wij naast de offerte ook een definitieve CD-DVD persovereenkomst opstellen die de CD Fabriek BV als producent en u als klant ondertekenen. Dit is een soort contract waarin de CD Fabriek en u zich verplichten om alles naar behoren te laten verlopen.

Nadat de CD-DVD persovereenkomst in ons bezit is en de CD-DVD productie in behandeling is genomen, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de afleveringsdatum van de CD's of DVD's.

Levertijden:
Vanaf de dag dat het basismateriaal (lithofilms, prémaster, Stemratoestemming) gereed is en bij de CD Perserij ligt, geldt er gewoonlijk een levertijd van ongeveer 9 werkdagen. Voor nabestellingen geldt er gewoonlijk een levertijd van 4 to 5 werkdagen. Eventuele spoedorders in overleg.

Tijdens de laatste drie maanden van het jaar (oktober, november en december) dient men met langere levertijden rekening te houden.

Betaling:
Betalingstermijn in overleg.

DISTRIBUTIE VAN UW CD PRODUCTIE:

Dankzij onze unieke Direct To Retail formule reikt de service van de CD Fabriek BV tot aan uw voordeur, of die van uw klanten natuurlijk.

Wij verzorgen Pick- en Pack activiteiten, dragen zorg voor uw retouren en kunnen uw normale product omverpakken naar actieproduct. Met ons kwalitatief hoogstaande totaalpakket nemen wij u het logistieke traject van uw CD & DVD productie volledig uit handen.

De levertijden van CD producties als bijbestellingen zijn uiterst kort.

Volg de CD fabriek

CD Fabriek op facebook  CD Fabriek op twitter  CD Fabriek op linkedin  CD Fabriek op youtube  CD Fabriek op googleplus  CD Fabriek op soundcloud  CD Fabriek op snapchat  CD Fabriek mayspace  CD Fabriek op instagram