NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

Vinyl persen bij de CD Fabriek

 

Op het gebied van vinyl persen bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw platen in verschillende kleuren en maten te laten fabriceren. Of kies voor een speciale look met bijvoorbeeld een discohoes. Verder heeft u de keuze of deze hoes voorzien moet zijn van labelgaten zodat het label van uw plaat ook aan de buitenzijde direct zichtbaar is.

Ruime keuze bij vinyl persen

Iedereen kan in onze vinylperserij terecht om vinylplaten te laten maken. Wij persen voor u 12” platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12” LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat.

Vinylplaten in opvallende kleuren

Een vinylplaat is standaard zwart, maar we kunnen ook een leuke mengkleur toevoegen om uw plaat opvallender te maken. Rood, blauw of wit? Het is bij ons allemaal mogelijk. Kies voor een picture disc zodat er een fullcolour foto op uw vinylplaat wordt geplaatst. Op dit moment zijn bij vinyl persen de white label vinyl platen op 125 grams vinyl het meest populair. We kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hoes zonder labelgaten te laten maken. Zoekt u een polybag binnenhoes? Ook die kunnen wij voor u verzorgen. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Wilt u ook profiteren van onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vinyl? Neem dan contact met ons op en profiteer van onze snelle levertijden.