NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

Waar op letten bij cd persen?


Bij het proces van cd persen en dvd persen komt behoorlijk wat kijken. Je hebt een geschikte verpakking nodig. Je wil weten of je cd in Nederland wordt geperst. En hoe zit het met de garantie op je aanschaf? Kan ik ook nabestellingen doen en hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt? Het kan ook handig zijn als je tips krijgt over hoe je je product het beste in de markt kan zetten. Of hoe alles geregeld is rondom de barcode, het bestelnummer, de promotor en de distributie van je cd of dvd. Vergeet ook de verpakking en het hoesontwerp niet, want ook dat moet tiptop in orde zijn.

cd persen

Laat je cd persen bij een betrouwbare aanbieder als de CD Fabriek

Wil je echt een betrouwbare en professionele partij inschakelen bij het persen van je cd’s of dvd’s? Kies dan voor de CD Fabriek in Bladel. Daar zijn de lijnen kort en belangrijker nog: je ontvang echt offset drukwerk en geen digitale kleurenkopieën. Ook weet je zeker dat de auteursrechten netjes worden geregeld. Zeker als je zelf tekstdichter of componist bent, is het belangrijk dat je werken worden beschermd. Je zal niet de eerste zijn die een hit gratis uit handen geeft en vervolgens het nakijken heeft hoe een ander er met jouw idee van door gaat. Laat je werken ook altijd beschermen bij Buma/Stemra en laat je product maken bij een professioneel bedrijf. Ga naar onze website die inmiddels al 25 jaar bestaat. De CD Fabriek is onderdeel van Replifact Media bv en je weet dan zeker dat je product in goede handen is. Ook krijg je er gratis tips die zeker de moeite waard zijn. Bij de CD Fabriek en Replifact gaan ze verder waar anderen stoppen. Onder andere doordat zij:

  • de legal downloads aanmelden bij alle toonaangevende downloadsites;
  • een barcode en bestelnummer regelen voor iTunes, Spotify en Bol.com;
  • een eigen internet cd-shop hebben;
  • de aanmelding bij de GFK regelen (zonder deze aanmelding tellen de verkopen niet mee voor een hitparade notering) en nog veel meer!

Ben je benieuwd hoe wij dat allemaal doen? Neem dan contact op via info@cdfabriek.nl of neem een kijkje op een van onze websites: www.123cd.nl of www.replifact.nl