NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

MUZIEKUITGEVERIJ – CD FABRIEK

Onze muziekuitgeverij is uitstekend in staat om uw muziek onder de aandacht van een grote groep mensen te brengen. Een van de zaken die wij op dit gebied voor u kunnen verzorgen is om uw muziek op een verzamel-cd te krijgen. Zo bieden we uw single aan verschillende platenlabels aan met het idee om die te plaatsen op een compilatie-cd.

UW MUZIEK VIA OLON EN DIGIPLUGGEN

 Voorheen werd muziek altijd aangeboden aan de OLON (Organisatie voor Lokale Omroepen Nederland), die deze muziek dan (via cd’s) weer verspreidde aan verschillende omroepen. Ook bevatte de website dan alle nieuwe binnenkomers van Nederlandse makelij in de top 100 en de door platenmaatschappijen aangeboden tips. Zo werd de kans vergroot dat uw muziek te horen zou zijn op de radio. Tegenwoordig gaat dit allemaal via Digipluggen: hét promotiesysteem voor de Nederlandse muziekindustrie. Bij Digipluggen vindt u een overzicht van alle officiële releases in Nederland, gerubriceerd naar genre, artiest of releaseweek. Dit systeem is altijd up-to-date dankzij de goede samenwerking met alle labels en promotors (waar wij uiteraard ook onderdeel van uitmaken).

MUZIEKUITGEVERIJ

PROMOTIE VAN UW PRODUCT

Onze muziekuitgeverij speelt een actieve rol bij het promoten van uw product. Naast de eerder genoemde services moet u verder denken aan het aanbieden van uw legal download op het internet en bijvoorbeeld de aanmelding van uw cd productie bij de Mega-charts. Daarnaast voorzien wij elke cd hoes van een barcode inclusief bestelnummer en dankzij onze verdere contacten binnen de muziekindustrie weten wij ook de juiste plugger voor u te regelen.

EIGEN PLATENLABELS

U kunt uw commerciële producties ook onderbrengen bij één van onze platenlabels. Neem daarvoor vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie.
Wilt u meer weten over onze muziekuitgeverij of heeft u een muziekproductie die u bij een van onze platenlabels onder wilt brengen? Kom dan eens langs bij ons zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.