NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

Meer dan cd persen alleen


Als je op zoek bent naar een cd perserij om je cd te laten persen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons overigens niet alleen voor dvd’s en cd’s persen terecht. Ook voor andere bedrukte digitale media zijn wij de juiste CD Perserij om mee in zee te gaan. Zo maken we bijvoorbeeld ook USB-sticks en creditcards met en zonder content. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, modellen en speciale verpakkingen. We kunnen je ook in contact brengen met platenmaatschappijen, distributiemaatschappijen en pluggers. Voor ons een kleine moeite en voor jou als artiest kan het een grote stap richting verdere bekendheid zijn. We hebben dagelijks contact met allerlei promotors, A&R managers en boekingskantoren. Wist je trouwens dat we voor een groot aantal bekende platenmaatschappijen de cd’s en dvd’s vervaardigen en dat veel van hun producties in de hitlijsten staan?

Op al deze en andere vragen hebben we bij de CD Fabriek een passend antwoord. We vertellen het je graag maar je kan het ook gewoon nalezen in onze uitgebreide muzikantengids. Als je een bestelling plaatst bij ons krijg je die gids geheel gratis!

muzikantengids

CD persen of cd dupliceren?

Soms kom je voor de vraag te staan: moet ik mijn cd persen of is het beter om mijn cd te dupliceren? Een cd persen doen wij met behulp van een glasmaster waarbij de minimale afname 100 stuks is. Gaat het om een oplage van minder dan 100 stuks? Dan is het slimmer om te kiezen voor cd dupliceren. Daarbij krijg je nog steeds (als je dat wilt) professioneel drukwerk en een opdruk voor op je cd. Op die manier kun je dus een opdruk op je cd laten printen. Qua kwaliteit merk je in principe geen verschil, het grote voordeel bij cd dupliceren is dat de levertijd vaak stukken korter is. Eigenlijk is dupliceren dus het branden van cd’s, daar waar het bij cd persen echt om een compleet productieproces gaat. Grote hoeveelheden cd’s en dvd’s kunnen dan razendsnel gesmolten, gestanst, gekoeld en van een laklaag voorzien worden.