NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

CD Persen: Prijzen bij de CD Fabriek

Als u een cd laat maken, bent u natuurlijk ook benieuwd naar de prijzen van het cd persen. Toch is dat altijd wat lastiger aan te geven. Want het hangt helemaal af van wat u allemaal wil en nodig heeft en hoe groot de oplage moet zijn.

cd persen prijzen

Daarom is het altijd slim om vooraf een offerte door ons te laten opstellen. In deze offerte aanvraag geeft u aan om wat voor cd product het precies gaat. Geef daarbij aan om hoeveel CD’s of DVD's het in totaal gaat, of er een verpakking bij de cd benodigd is, of de cd en de verpakking bedrukt moeten worden, of er een inlegvel nodig is en of u een standaard fullcolour boekje van 4 pagina’s wil.

De medewerkers in de CD Perserij gaan direct voor u aan de slag en sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgaaf toe voor het laten maken van een cd in onze cd perserij.

Wilt u meer informatie of een heldere prijs over een cd laten maken door de CD Fabriek of wilt u ons inschakelen voor uw CD of DVD project, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden omtrent de actuele prijzen en de uitgebreide mogelijkheden voor het persen van een CD kunnen bespreken.

Of bel met een van onze verkoopmedewerkers T: 0497-645525

Mail naar info@cdfabriek.nl