NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

CD Persen: al 25 jaar onze specialiteit!


We timmeren met onze CD Fabriek al jaren aan de weg en cd persen is dan ook al 25 jaar onze specialiteit. Dat houdt overigens veel meer in dan alleen het persen van deze glanzende schijfjes. Want er komt werkelijk van alles kijken bij het proces van cd persen: veel meer dan je in eerste instantie zou denken.

25 jaar CD Persen

Laat ons je cd persen

Laat je cd persen bij een goedkope cd perserij, zoals de CD Fabriek. Met een cd heb je een uniek digitaal visitekaartje in handen. Stuur ze naar boekingskantoren, managers of eventuele concertpromotors. Op de hoes staan immers je gegevens en een foto hoe je band of jij als artiest er uitziet en wat bezoekers kunnen verwachten bij een optreden. Als je op zoek bent naar een cd perserij om je cd te laten persen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons overigens niet alleen voor dvd’s en cd’s persen terecht. Ook voor andere bedrukte digitale media en voor de kleinere oplages zijn wij de juiste partij om mee in zee te gaan. Een cd persen gaat bij ons op een professionele manier: ook de kleinere oplages! Wij kiezen niet voor het branden van cd’s, maar gebruiken vanaf 100 exemplaren al een glasmaster, inclusief offset drukwerk en een super mooie cd- of dvd-verpakking.

Een cd persen en dan?

Voor de meeste muziek is er een markt. Of het nu gaat om Nederlandstalig, hardrock, blues of disco: er is altijd een afzetgebied voor. Maar hoe komt een consument nu te weten dat jouw release een feit is en dat je cd-productie leverbaar is? Dat kan allereerst door het genereren van airplay op radio. Het is dan wel belangrijk om je product bij het juiste radiostation aan te melden. Goede pluggers en promotors weten dan ook de weg in medialand. En weten de juiste dj te vinden om jouw muziek gedraaid te krijgen.