NL CD Perserij Belgie UK DE

A DIVISION OF THE MUSIC GROUP BV HOLLAND

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0495 - 56 41 45

CD laten maken bij de CD Fabriek

Als u voor het cd maken op zoek bent naar een professionele partij die gespecialiseerd is in cd persen, dan kunt u het beste de kennis en kunde van de medewerkers van de CD Fabriek inschakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling van allerlei soorten digitale media, waaronder ook cd’s. We beschikken over een eigen cd perserij zodat we de volledige persing van elk soort cd voor u kunnen verzorgen. Zelf heeft u weinig omkijken naar het hele proces want u wordt door ons gedurende het gehele traject volledig begeleid. Met als resultaat? Een schitterend exemplaar van het door u gewenste eindproduct. En ook voor kleine oplages bent u er zeker van dat de cd’s professioneel geperst worden. We hebben bij de CD Fabriek namelijk kwaliteit, service en vakmanschap onder één dak samengebracht.

Jarenlange ervaring in CD's Persen

Als u kiest voor de CD Fabriek, dan kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring. We werken voor allerlei bekende artiesten (zoals Johnny Hoes, Doe Maar, Andre Rieu , De Dijk , Jandino , Sara Kroos  en vele andere ) platenmaatschappijen en artiestenbureaus en onze ervaring op het gebied van cd persen is werkelijk uniek. Met de CD Fabriek bent u altijd verzekerd van een betrouwbare partner. Het maakt daarbij niet uit of u een gevestigde artiest of een beginnend bedrijf bent: voor iedereen zorgen we voor het allerbeste eindresultaat. Daarnaast kunnen wij u ook nog op allerlei andere vlakken van dienst zijn. Zoals bijvoorbeeld het succesvol promoten van uw cd productie. Waarbij we die productie aanbieden bij zowel landelijke als regionale radiostations. En vergeet daarbij de download ook niet bij verschillende bekende online muziekdiensten.

Kijk voor meer info ook eens op : www.123cd.nl/cd-fabriek

Volg de CD fabriek

CD Fabriek op facebook  CD Fabriek op twitter  CD Fabriek op linkedin  CD Fabriek op youtube  CD Fabriek op googleplus  CD Fabriek op soundcloud  CD Fabriek op snapchat  CD Fabriek mayspace  CD Fabriek op instagram