NL CD Perserij Belgie UK DE

A division of
Replifact Media bv

BEL VOOR DE LAAGSTE PRIJS: 0497-645525

BARCODE EN BESTELNUMMER VOOR UW CD OF DVD


Als u uw cd of dvd voor de verkoop wilt aanbieden, dient deze nog wel voorzien te zijn van een aantal noodzakelijke gegevens. Elke hoes van een dvd of cd kunnen wij dan ook voorzien van een barcode inclusief bestelnummer. Als u uw cd of dvd bij ons laat produceren, nemen wij zelfs de complete kosten van €40,- voor onze rekening. Dat is nog eens voordelig!

barcode-cd-dvd

WAT ZIJN BARCODES EIGENLIJK?

Barcodes (en ook ISBN-nummers) worden uitgegeven door het ISBN. ISBN staat voor Internationaal Standaard BoekNummer. Een barcode label wordt gebruikt voor het opslaan van de titelgegevens, de artiest en de bijbehorende prijs van een cd of dvd. Op deze wijze is het mogelijk om de barcode in combinatie met uw product internationaal te verspreiden.

WIJ REGELEN HET GEHELE TRAJECT VOOR U

Laat u ons een cd of dvd produceren, dan kunnen wij aansluitend het gehele traject rondom het aanmaken van een barcode en bestelnummer voor u regelen. Eerst vragen we het nummer aan, vervolgens registreren we uw product en tenslotte zorgen we ervoor dat de barcode in het ontwerp van uw cd of dvd hoes geplaatst wordt. Maakt u zelf het ontwerp? Dan leveren wij de barcode bij u aan zodat u het zelf kunt toevoegen. Zorg er wel voor dat u weet hoe een en ander werkt anders kunnen er vervelende problemen ontstaan (bijvoorbeeld met het lezen van het symbool). Twijfelt u over hoe u te werk moet gaan, vraag dan bij ons even wat aanvullende informatie op zodat u zeker weet dat alles goed gaat. Wilt u ook een cd of dvd laten maken en heeft u daarvoor een barcode en bestelnummer nodig? Schakel ons in en profiteer van een gratis aanvraag en plaatsing van de barcode, uiteraard wel in combinatie met een productietraject bij ons.

Neem voor meer informatie contact met ons op.